Badalona Serveis Assistencials

Voluntariat

El voluntariat és el conjunt de persones que dediquen una part del seu temps lliure a realitzar una acció al servei dels altres o de la comunitat en general, sense esperar res a canvi. Els voluntaris efectuen un servei de tipus cívic o social com a compromís d'actuació a favor de la societat i de la persona. A BSA, i en concret al Centre Sociosanitari El Carme tenim el plaer de comptar amb programes i iniciatives de voluntariat gràcies al suport de persones i entitats a les quals, volem donar les gràcies.

El programa de voluntariat del Servei de Cures Pal·liatives gràcies als voluntaris de l’AECC o el suport de l'entitat Amics de la Gent Gran amb el grup de tertúlies del Centre Sociosanitari El Carme per donar suport emocional i acompanyament a persones en situació de solitud (a domicili i ingressats) són exemples.

 

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació