Badalona Serveis Assistencials

La Responsabilitat Social en l'abordatge de la COVID-19

El Grup promotor de responsabilitat social del Consorci de Salut i Social de Catalunya, del qual BSA en forma part, proposa com a reflexió diverses oportunitats de millora arran de la situació generalda per la COVID-19.

La pandèmia provocada pel virus SARS-COV-2 ha suposat per a tota la societat, però especialment per al món sanitari i social, afrontar una situació de tensió i incertesa mai viscuda, que ha provocat canvis importants en el sistema de salut, en els centres sanitaris i socials i en la societat en general. Però la COVID-19 també ens ha fet més humans i solidaris que mai. El compromís social dels professionals, de les institucions i de la societat civil davant l'emergència ha estat immens. Mai havíem estat tan responsables socialment com ara.

Des  del Grup Promotor de Responsabilitat Social del CSC volem posar en valor el compromís social de professionals i organitzacions, i destacar la importància de la Responsabilitat Social en la gestió dels reptes globals als que ens estem enfrontant, amb una clara orientació a l'assoliment dels ODS de l'Agenda 2030.  Amb l'objectiu de fer visible tota la tasca realitzada pels professionals i a la vegada amb la voluntat de detectar les oportunitats que ara poden sorgir per reconduir situacions i plantejar millores, hem elaborat unes píndoles que facin visibles les transformacions que ha sofert el nostre entorn i  el que aquesta experiència ens aporta de cara al futur més immediat.

Volem seguir sent, més que mai, socialment responsables:

Píndola 1 Nou mapa de relacions de professionals i institucions amb pacients i famílies

Píndola 2 Noves tendències en l’entorn laboral: el teletreball

Píndola 3 La formació: noves habilitats i competències en l’entorn digital

Píndola 4 Sostenibilitat i Medi Ambient

Píndola 5 Relacions amb la comunitat i la societat

Píndola 6 Aliances estratègiques

Píndola 7 Bon Govern 

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació