Badalona Serveis Assistencials

Visitar-se a Urgències

Hospital Municipal Badalona

Davant la situació d'excepcionalitat provocada pel Coronavirus SARS-COV-2, BSA ha dissenyat un pla de contingència dual que integra l'atenció de la patologia COVID19 i el retorn progressiu a l'activitat prèvia a la pandèmia.

 

El Servei d’Urgències ofereix atenció les 24 hores del dia els 365 dies de l’any per a pacients amb patologies urgents, excepte d'Obsetrícia. 

El Servei d'Urgències de l'Hospital disposa d'un sistema de priorització i triatge que permet identificar ràpidament els pacients més urgents i saber quins especialistes han de tractar-lo. L'ordre d'entrada al Servei d'Urgències es determina pel grau d'urgència de la malaltia i pel nombre de pacients que esperen en cada especialitat, no per l'ordre d'arribada. Us demanem que comprengueu que si us heu d'esperar és perquè estem atenent pacients més greus.

Quan arribeu a Urgències us heu de dirigir al taulell d’admissions on tramitaran el vostre ingrés. Heu de portar la Targeta Sanitària Individual (TSI). En el cas que el pacient presenti una urgència prioritària, les dades es facilitaran després de la visita.

Temps d'espera estimat als nivells 4 i 5 (menys greus)

Urgències Pacients asignats als nivells 4 i 5 Temps d'espera (min)*
Medicina 3 0-15
Traumatologia 2 0-15
Consultoris 0 0-15

L'ordre de visita s'estableix per criteri mèdic en funció de la gravetat, no per ordre d'arribada. El temps mitjà d’espera és el temps previst que transcorre des del triatge fins a l’atenció assistencial. No es contempla la informació de temps de demora per accedir al triatge assistencial ni per a les emergències i urgències greus. Es determina d’acord amb el temps mitjà d’espera per als pacients visitats a la darrera hora en el servei o centre corresponent.Tot i així, el vostre temps d'espera pot ser diferent. Si no consta cap temps d' espera és perquè durant la darrera hora no s'ha atès cap pacient dels nivell 4 o 5.

Darrera actualització: 21:00

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació