Badalona Serveis Assistencials
Momentum

La Xarxa Temàtica Momentum és una plataforma a través de la qual els actors principals comparteixen els seus coneixements i experiències en el desplegament de serveis de telemedicina en atenció rutinària per construir un conjunt de bones pràctiques. Estan treballant junts per definir un pla que validi un conjunt consolidat de mètodes que donen suport al procés d’implementació del servei de telemedicina. El consorci concep un Blueprint com un marc de referència global integral per al desplegament de la telemedicina.

Avui en dia, el projecte Momentum es basa en una versió anterior i més curta dels 18 factors crítics d'èxit publicats al maig de 2014. Des de llavors, els agents sanitaris de tots els estats membres de la UE es van unir a dotzenes de presentacions de conferències, tallers moderats i fòrums en línia per proporcionar comentaris sobre els factors crítics d’èxit i contribuir a un document més detallat i refinat. El consorci Momentum va afegir investigacions en profunditat i va consolidar el document des del mes d’agost del 2014. Es pot accedir al document aquí:

http://www.telemedicine-momentum.eu/wp-content/uploads/2014/12/D3.2_v13_Momentum_ConsolidatedBlueprint.pdf

http://www.telemedicine-momentum.eu/wp-content/uploads/2014/12/D3.2a_v09_Momentum_ConsolidatedBlueprintAttachment.pdf

Web del projecte: 

http://www.telemedicine-momentum.eu/

 

< TORNAR
    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació