Badalona Serveis Assistencials

Canals de participació

Posem a disposició de la ciutadania diferents canals per expressar l’opinió amb relació als nostres serveis i per participar en diferents àmbits de l’organització, com els Consells de Salut i el Pla estratègic.

- PER DONAR L’OPINIÓ, podeu fer-ho mitjançant la Unitat d'Atenció a l'Usuari. Les seves dades de contacte són les següents: 

Hospital Municipal de Badalona

Adreça:                                                              Via Augusta, 9-13, 08911 Badalona 
Telèfon:                                                              93 464 84 41 
Horari d’atenció (presencial i telefònica):        de dilluns a divendres, no festius, d'11 a 14 h 
Correu electrònic:                                            atenciousuari@bsa.cat 
Espai Opinió - Pàgina web BSA:                       www.bsa.cat 

- PARTICIPAR EN ELS CONSELLS DE SALUT: si sou representant d’una entitat ciutadana, de Badalona, Montgat o Tiana, relacionada amb temes de salut o formeu part d’alguna associació de pacients o familiars d’afectats per alguna malaltia, contacteu amb participacio@bsa.cat i us informarem de com procedir. També establim convenis i col·laboracions, amb les entitats, per treballar en xarxa i coordinar recursos.

- PARTICIPAR EN EL PLA ESTRATÈGIC: cada vegada que iniciem un procés de reflexió estratègica l’obrim a les entitats que formen part dels Consells de Salut, entre altres agents del sector, perquè de forma conjunta ens ajudin a identificar fortaleses i oportunitats, detectar necessitats, i establir objectius per als propers anys.

- PARTICIPACIÓ ESTRATÈGIA DIGITAL: participa a Twitter LinkedINBlog de Pediatria o BSA APPediatria, les xarxes d'interacció de BSAlut, el pla de mitjans socials que se complementa amb YoutubeFlickr, SlideShare i iVoox i que fomenta accions participatives de sensibilització com poden ser les campanyes i/o concursos digitals.

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació