Badalona Serveis Assistencials
El vídeo “Sense Paraules” de BSA, finalista com a millor video de la Gala dels XII Premis Corresponsables
28/10/2021

El vídeo d’homenatge i agraïment als professionals de Badalona Serveis Assistencials (BSA) 2021 “Sense Paraules” finalista de la categoria millor vídeo corporatiu o audiovisual dels XII Premis Corresponsables celebrats aquest dijous, 28 d’octubre a Madrid.

El vídeo “Sense Paraules” que rep homenatge als professionals de BSA i agraeix la col·laboració de tots els agents durant la pandèmia COVID-19 és un dels finalistes de la Gala dels XII Premis Corresponsables. Al mes de juliol ja va ser un dels 6 vídeos seleccionats en la fase de votació popular i aquesta tardor ha resultat finalista en a votació del jurat format per 91 persones dins la categoria de millor vídeo corporatiu o audiovisual dels premis de comunicació responsable Corresponsables. El lliurament dels reconeixements ha tingut lloc aquest dijous 28 d’octubre, a Madrid.

"Sense paraules" va veure la llum coincidint amb la diada de Sant Jordi d'enguany. Mostra en un parell de minuts, amb el so com a fil conductor i sense paraules, el dia a dia dels professionals que formem BSA i els serveis que ofereixen. El vídeo també és un agraïment a la ciutadania per la seva col·laboració durant el primer any de pandèmia. Si el 23 d’abril de l’any 2020, BSA va omplir de paraules de reconeixement el llibre commemoratiu, l’any 2021 l’audiovisual ha estat el protagonista de la iniciativa que destaca el compromís, professionalitat i responsabilitat dels diferents agents de salut.


printer
|
Compartir:
linkedin
twitter
facebook
gmail
< TORNAR
    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació